7 de juny 2013

Crema Catalana (Àlex & Elvira)

Crema Catalana

  


Aquí tens aquesta magnífica recepta de Crema Catalana, una recepta típica catalana, que aquí t'ensenyem en uns senzills pasos.








ingredients:

- 1 litre de llet
- 4 rovells d'ou
- 2 cullerades de maizena
- Canyella en branca
 
- Escorça de llimona
- 200gr de sucre


Preparació:

Per preparar aquesta saborosa recepta de Crema Catalana, el primer que hem de fer és escalfar la llet en un cassó, tirant-li la canyella i la pell de llimona.

Mentrestant, batem els rovells dels ous amb el sucre i la maizena, i ho barregem amb la llet calenta, la canyella i les closques de llimona fins que agafi cos i consistència..

Per últim, es reparteix aquesta barreja en els petits bols, es troba una capa de sucre per sobre i es crema fins que caramel · litzi.

I ja està llesta aquesta estupenda recepta de Crema Catalana.


Font Recetacremacatalana, imatges Hogalis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa' ns els teu comentari...