- 1 kilo de carn
- 300 cl.
aigua
- 1/2 kilo de farina
- 1 cullarada de sal
- 150 grams de mantega
- 2 cebas
- coriandre
- 1 chile
- 2 palta
- 2 tomaquets
PAS A PAS:
- Abocar en un bol la farina, la sal i l' aigua freda i la mantega, per fer la massa. Ha de modelar una massa suau. Formi en boletes i doni una volta, afegim d'una petita quantitat de mantega.
- Passar truites per la paella, per tal de cuinar-es sense cremar, mantenint un color daurat. En un recipient a part, tallar verdures, alvocat tallat a daus, afegir un raig de llimona i sal.
- La carn és talla a cubs i es rosteixen a la graella saboritzants-lo amb sal i pebre i qualsevol condiment per a carns que van bé.
- Situada en una truita de patates, una mica de carn i verdures picades per fer-ho més bona i suculenta; també posar una mica de nata i l'alvocat, tancar-lo, com si es tractés d'un pastís.
Fotografies:Topoyiyos