22 de febr. 2013

Tacos Mexicans (Nerea & Aina)


 INGREDIENTS :
  • 1 kilo de carn
  • 300 cl. aigua
  • 1/2 kilo de farina 
  • 1 cullarada de sal
  • 150 grams de mantega
  • 2 cebas 
  • coriandre
  • 1 chile
  • 2 palta 
  • 2 tomaquets

PAS A PAS:
  1. Abocar en un bol la farina, la sal i l' aigua freda i la mantega, per fer la massa. Ha de modelar una massa suau. Formi en  boletes i doni una volta, afegim d'una petita quantitat de mantega.   
  2. Passar truites per la paella, per tal de cuinar-es sense cremar, mantenint un color daurat. En un recipient a part, tallar verdures, alvocat tallat a daus, afegir un raig de llimona i sal.
  3. La carn és talla a cubs i es rosteixen a la graella saboritzants-lo amb sal i pebre i qualsevol condiment per a carns que van bé.    
  4. Situada en una truita de patates, una mica de carn i verdures picades per fer-ho més bona i suculenta; també posar una mica de nata i l'alvocat, tancar-lo, com si es tractés d'un pastís. 
Font: Mis-recetas.
Fotografies:Topoyiyos