8 de març 2013

Pastís de xocolata amb lacasitos (Claudia i Ana)


Ingredients:
-un pa de pessi comprat en forma rodona
-xocolata per desfer/fondant (1 tableta)
-lacasitos

Preparació:
-Agafes la xocolata i la trenques en trossets. Agafa tota la xocolata, la fiques a la paella i remou-la amb una cullera. Ho remous fins que es desfà. Quan s'ha desfet ho treus del foc i ho posses en un bol. Ho afegeixes al pastís per sobre. Ràpidament, abans de que es posi dur el xocolata, afegir al teu gust "los lacasitos" i alguna galeta més com una oreo. Esperar fins que es posi dur (ho podeu ficar a la nevera) i  ho podeu fer de la forma que  volgueu.

BON PROFIT!!!!!!


Font i fotografia Decopeques.

4 de març 2013

Xile amb carn (Joan i Fran)


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
250g de mongetes marrons, 750g de carn de vaca a daus, 1 ceba picada, 2 dents d'alls picats, 1 Xile vermell picat, 250g de tomàquets picats, oli, sal, pebre de Caiena.

PREPARACIÓ:

Es remullen els 250g de mongetes seques durant 12 hores i ,a continuació, es couen en l'aigua es remull fins que estiguin tous. Al cap de 60 minuts, es sofregeix la carn a daus en oli, afegint la ceba picada i els alls picats fins que estiguin daurats.A continuació es barreja la carn amb les mongetes, es posa tot amb sal, pebre de Caiena i s'agrega 1 Xile vermell picat molt suaument, deixant coure durant 1 hora i mitja aprox. Un poc abans de finalitzar, s'afegeixen els tomàquets picats (sense pell).



Foto wikipedia.
Font: Pronto.El gran libro cocina internacional.Conozca sus paises y todas sus rezetas. PUBLICACIONES HERES.