-200 gr. aigua
-300 gr.de farina
-½ cullaradetes de sal
-1 sobre del llevat
-300 gr.de farina
-½ cullaradetes de sal
-1 sobre del llevat
-15 gr. oli d'oliva de verge extra.
-Preparació:
-Posar en un bol ampli la farina amb la sal i el llevat, remou-lo bé i ficar-li l'aigua temperada amb l'oli. Remou-lo bé amb una forquilla. Doblega la massa per la meitat, aixafa-la i presiona-la bé amb les dues mans fins formar la base de la massa. Repeteix el procès durant cinc minuts.
Ves espolvorejant la farina. Estira la massa. Quan la tinguis ben estirada dona-li forma rodona, i amb els dits fes un forat al mig com si fos un donut.
Ara fes una pilota amb la massa... Repeteix el procès durant cinc o deu minuts. Posar-la massa a un bol cubrint-la d'oli i per damunt del bol posar fil transparent posant-lo en un lloc càlid durant 30 o 40 minuts. Posar la massa en un lloc cobert de farina i parteix-la en dos meitats. Amb un rodet estira bé la massa fins que quedi una massa de 3 o 4 milimetres de grossor. Posa-la en una safata del forn amb els ingredients que vulguis. Posa-la a 250 o 290 ºC durant 10 minuts.
BON PROFIT!!!
Font: Directoalpaladar.
Foto:www.recetasgratis.net