26 d’abr. 2013

Risotto al parmesà (Biel i Oriol A)


Ingredients (Per a dues persones):
- 150 gr.d'arròs picant 
- Formatge parmesà ( preferiblement ratllat d'un tros, evitant les imitacions d'aquest formatge ja ratllat).
- Pebre negre (moldre l'instant).
- Una mica de mantega.

Preparació:
1.En una cassola d'uns 20 cm. de diàmetre posar aigua a bullir (aproximadament dues vegades i mitja d'aigua per unitat d' arròs).
2. Quan comença l'ebullició posar sal i afegir l'arròs. Mantenir a foc viu uns deu minuts i passar a foc mitjà fins que s'evapori l'aigua.
3. Ja sense foc, afegir generosament el formatge parmesà acabat de ratllar i una culleradeta de mantega.
4. Remoure perquè el formatge es fongui i s'incorpori a l'arròs. Si quedés massa espès es poden afegir unes cullerades de llet per obtenir una textura més líquida.
5. Finalment afegim pebre negre acabat de ratllar. Servir en plat pla.r

Bon profit!!!