26 d’abr. 2013

Risotto al parmesà (Biel i Oriol A)


Ingredients (Per a dues persones):
- 150 gr.d'arròs picant 
- Formatge parmesà ( preferiblement ratllat d'un tros, evitant les imitacions d'aquest formatge ja ratllat).
- Pebre negre (moldre l'instant).
- Una mica de mantega.

Preparació:
1.En una cassola d'uns 20 cm. de diàmetre posar aigua a bullir (aproximadament dues vegades i mitja d'aigua per unitat d' arròs).
2. Quan comença l'ebullició posar sal i afegir l'arròs. Mantenir a foc viu uns deu minuts i passar a foc mitjà fins que s'evapori l'aigua.
3. Ja sense foc, afegir generosament el formatge parmesà acabat de ratllar i una culleradeta de mantega.
4. Remoure perquè el formatge es fongui i s'incorpori a l'arròs. Si quedés massa espès es poden afegir unes cullerades de llet per obtenir una textura més líquida.
5. Finalment afegim pebre negre acabat de ratllar. Servir en plat pla.r

Bon profit!!! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa' ns els teu comentari...