5 d’abr. 2013

Arròs Picant a la Mexicana (Nayla, Blanca & Sarai)

                                                                

Ingredients:

 Arròs de grà llarg, 300 grams
Oli d'oliva, 2 cullarades
All, 4 dents
Ceba petita,1 unitat
Tomaquet, 2 unitats
bitxo (guindilla) picada, 2 unitats
pastanaga, 2 unitats
Pesol 50 grams
Brou de pollastre, 4 tasses
Sal, al gust.


 Preparació:

Posar l'arròs en un recipient cubert amb aigua templada i deixarlo reposar durant 5 minuts;
Aclararlo i colarlo.
Calentar l'oli dins l'olla i moure  els alls i la ceba picada durant 2 o 3 minuts.
Posar l'arròs i moure, removent amb una cullera de fusta, fins que es quedi transparent.
Anyadir els tomaquets pelats i picats i cuinar tot durant 5 minuts.
Incorporar les guindilles, les pestanagas en rodantxes i els pessols..
Mullar amb el caldo calent, salpimentar i coure a foc lent, durant 15 minuts, fins que l'arròs estigui en el seu punt.
Per últim, retirar del foc, deixar-lo reposar durant 5 minuts i servir, decorant-lo al gust.

Font Recetasgratis.net.