Crema Catalana
Aquí tens aquesta magnífica recepta de Crema Catalana, una recepta típica catalana, que aquí t'ensenyem en uns senzills pasos.
ingredients:
- 1 litre de llet
- 4 rovells d'ou
- 2 cullerades de maizena
- Canyella en branca
- Escorça de llimona
- 200gr de sucre
Preparació:
Per preparar aquesta saborosa recepta de Crema Catalana, el primer que hem de fer és escalfar la llet en un cassó, tirant-li la canyella i la pell de llimona.
Mentrestant, batem els rovells dels ous amb el sucre i la maizena, i ho barregem amb la llet calenta, la canyella i les closques de llimona fins que agafi cos i consistència..
Per últim, es reparteix aquesta barreja en els petits bols, es troba una capa de sucre per sobre i es crema fins que caramel · litzi.
I ja està llesta aquesta estupenda recepta de Crema Catalana.
Font Recetacremacatalana, imatges Hogalis.
7 de juny 2013
3 de juny 2013
Ous farcits de tonyina i tomàquet ( Joel)
RECEPTA:
-Ous
-Tonyina
-Tomàquet fregit
QUE HAS DE FER:
1-Primer agafes uns quants ous i els li treus el rovell.
2-Després, en un altre plat remenes el rovell i el tomàquet.
3-Amb el que has remenat afegeixes la clara.
4-Ja ho has fet tot, ara que esta preparat ho poses al forn i ja esta.
LA MEVA OPINIÓ
Aixó su pots fer als convidats que hi vagin. Es una cosa sencilla, ràpida, no costa tant i si algú esta interessat en fer-ho dona-li la teva recepta. És molt bo, proveu-lo, us ho recomano.
Pastís de tonyina ( Lourdes)
.:Pastís de tonyina:.
La meva opinió:
El pastís de tonyina es pot menjar a qualsevol moment de l’any, ja que es pot menjar fred o calent.Em recorda quan encara era a Argentina, perquè el preparava la meva àvia. També es pot preparar però amb espinacs. Penjaré pròximament la recepta ^_^. Normalment ho prepara la mare els divendres, ja que es prepara en poc temps i aquests dies no es vol agobiar molt amb res.A mi m'agrada molt perquè m'encanta la tonyina i com porta ceba, té un toc molt especial i caracteristic d'aquest plat.
Ingredients:
•6 llaunes petites de tonyina al natural
•4 fulls de pasta fullada
Preparació:
1) Posa 2 fulles de pasta a una font de vidre, de forma que prenguin la forma del recipient.
2) Talla les cebes en dauets.
3) Salteja els dauets de cebes i barreja’ls amb la tonyina.
4) Una vegada llesta la barreja, aboca-la a la font amb la pasta fullada.
5) Cobre-ho amb les altres 2 fulles de pasta fullada.
6) Posa la font 30 minuts al forn.
Listo para comer!
"Torrijas" de l'àvia (Iván i Nil)
TEXT: "Torrijas"
Cada dissabte menjo "Torrijas" per esmorzar, quan menjo estic feliç, perquè quan les menjo estic amb la família.
Quan estic avorrit faig "torrijas" amb la meva àvia.
Normalment menjo unes quatre "Torrijas" m'agrada molt la sucre que hi ha per sobre.
INGREDIENTS:
-Preparar en una olla oli calent.
-Posar en un plat ous.
-Tallar el pà en trossets.
-Rebossar el pà en ous.
-Posar el pà ja rebossat a la olla.
-Deixar que es calentin 10 minuts.
-En un altre plat quan ja està preparat posar-li sucre per damunt.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)