10 terrons de sucre
1 taronja
1 llimona
90 ml de Cointreau
125g de mantega tallada en trosos petits
Per a la massa dels crêpes
125g de farina
2 ous
250ml de llet
60g de mantega, cuita fins que estigui fosca
15g de sucre
closca de 1/2 taronja i de 1/2 llimona ben rellada
PREPARACIÓ
1.- .Fer la massa de les crêpes, desprès discernim la farina en un recipient. Colocar-la en forma de corona i
trencar els ous en el centre. Afegir un 1/3 de la llet barrejar de a poc els ingredients humits amb la farina formant una massa igual. Incorporar la resta de la llet, la mantega enfosquida, el sucre les closques de llimona i taronja rallades. Deixar descansar durant 30 min.
2.- Mentres tant, fregar la taronja en 5 terrons de sucre, per eliminar l'oli de la closca. Fregar la llimona amb
els terrons de sucre.
3.- Fer uns 16-20 crêpes
4.- Pelar la closca de la taronja i de la llimona, fent servir el pelador, desprès exprimir el suc.
5.- Derretir els terrons de sucre en una paella gran i posar la closca i el suc. Posant els crêpes d' un per vegada, sumergir-los fins cubrir els dos costats despres doblarlos en quatre.
6- Afegir el Cointreau a la salsa. Incorporar, batint, la mantega i servir sobre els crepes.
Preparació:
Ingredients per la salsa
Fonts i imatges La cocina Francesa clasica, Le Cordon Bleu, Delazecalameka, Lasrecetillasdemonica.