1 de març 2013

Dorayaki de xocolata (Biel i Oriol A.)



Ingredients:
- 2 ous
- 150 gr sucre
- 60 gr mel
- 15 gr bicarbonat
- 15 gr de llevat en pols (Royal o de la marca japonesa Ispata)
- 200 gr de farina
- 120 ml d'aigua
- 1/2 de xocolata de fondre
- Un rajolí de llet

Primerament batem els ous. Incorporem el sucre i la mel en l'ou i seguim batent. Dissolem el bicarbonat a l'aigua i ho afegim a la barreja. A continuació barregem el llevat amb la farina i molt a poc a poc ho afegim a la barreja, treballant de manera que no quedin grumolls.
  
La massa resultant ha de tenir una consistència semi líquida. Ara ve la cocció, prenem un pinzell de cuina pintem amb oli de gira-sol una planxa llisa o paella antiadherent preescalfada. Aboquem 2-3 cullerades de la barreja sobre la planxa formant un cercle d'uns 12 cm de diàmetre.

Quan ja estigui daurat també l' altre costat, retirem la coca de la planxa i la posem a refredar sobre una superfície plana coberta de paper antiadherent.
 

Per al farciment de xocolata, prenem un bol de vidre, posem la xocolata ratllat amb el dolç de llet i el posarem al microones 30 segons al màxim de temperatura o fins que es quedi líquid espès, deixem reposar 30 minuts.
 
Font: recetasdiarias.com .