.:Pastís de tonyina:.
La meva opinió:
El pastís de tonyina es pot menjar a qualsevol moment de l’any, ja que es pot menjar fred o calent.Em recorda quan encara era a Argentina, perquè el preparava la meva àvia. També es pot preparar però amb espinacs. Penjaré pròximament la recepta ^_^. Normalment ho prepara la mare els divendres, ja que es prepara en poc temps i aquests dies no es vol agobiar molt amb res.A mi m'agrada molt perquè m'encanta la tonyina i com porta ceba, té un toc molt especial i caracteristic d'aquest plat.
Ingredients:
•6 llaunes petites de tonyina al natural
•4 fulls de pasta fullada
Preparació:
1) Posa 2 fulles de pasta a una font de vidre, de forma que prenguin la forma del recipient.
2) Talla les cebes en dauets.
3) Salteja els dauets de cebes i barreja’ls amb la tonyina.
4) Una vegada llesta la barreja, aboca-la a la font amb la pasta fullada.
5) Cobre-ho amb les altres 2 fulles de pasta fullada.
6) Posa la font 30 minuts al forn.
Listo para comer!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa' ns els teu comentari...