INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
250g de mongetes marrons, 750g de carn de vaca a daus, 1 ceba picada, 2 dents d'alls picats, 1 Xile vermell picat, 250g de tomàquets picats, oli, sal, pebre de Caiena.
PREPARACIÓ:
Es remullen els 250g de mongetes seques durant 12 hores i ,a continuació, es couen en l'aigua es remull fins que estiguin tous. Al cap de 60 minuts, es sofregeix la carn a daus en oli, afegint la ceba picada i els alls picats fins que estiguin daurats.A continuació es barreja la carn amb les mongetes, es posa tot amb sal, pebre de Caiena i s'agrega 1 Xile vermell picat molt suaument, deixant coure durant 1 hora i mitja aprox. Un poc abans de finalitzar, s'afegeixen els tomàquets picats (sense pell).
Foto wikipedia.
Font: Pronto.El gran libro cocina internacional.Conozca sus paises y todas sus rezetas. PUBLICACIONES HERES.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa' ns els teu comentari...