4 de març 2013

Xile amb carn (Joan i Fran)


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
250g de mongetes marrons, 750g de carn de vaca a daus, 1 ceba picada, 2 dents d'alls picats, 1 Xile vermell picat, 250g de tomàquets picats, oli, sal, pebre de Caiena.

PREPARACIÓ:

Es remullen els 250g de mongetes seques durant 12 hores i ,a continuació, es couen en l'aigua es remull fins que estiguin tous. Al cap de 60 minuts, es sofregeix la carn a daus en oli, afegint la ceba picada i els alls picats fins que estiguin daurats.A continuació es barreja la carn amb les mongetes, es posa tot amb sal, pebre de Caiena i s'agrega 1 Xile vermell picat molt suaument, deixant coure durant 1 hora i mitja aprox. Un poc abans de finalitzar, s'afegeixen els tomàquets picats (sense pell).



Foto wikipedia.
Font: Pronto.El gran libro cocina internacional.Conozca sus paises y todas sus rezetas. PUBLICACIONES HERES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa' ns els teu comentari...